“Hizmette kalite, kalitede süreklilik“
İ.K. Politikamız

Günümüzde hizmet sektöründe faaliyet gösteren her kurumun toplam kalite yönetimini benimseyen insan kaynakları uzmanlığına ihtiyacı vardır. İnsan gücü bir işletmenin en değerli varlığıdır. Çünkü rekabet avantajını yaratan insan faktörüdür. Hedefimiz, insan kaynakları uygulamalarını sürekli geliştirerek, ölçülebilir metotlarla başarı değerlendirme imkanları yaratmaktır.

Cinerler Group İnsan Kaynakları vizyonu, hedef ve stratejileri doğrultusunda, işe yeni başlayan personele mesleki ve kişisel gelişim amaçlı eğitimler verilmektedir. Çalışanlarına birey olarak değer veren, adil davranan, başarılarını paylaşan, çalışanlarının kendilerini geliştirmeleri için gerekli ortamı hazırlayan güvenilir bir topluluktur.

İnsan Kaynakları uygulamalarının amacı, faaliyet gösterdiği alanlara en nitelikli insan gücünü yerleştirmek ve kalıcılığı sağlamaktır. Cinerler Group ailesinde eleman alımları yıllık insan gücü planlamasına ve ihtiyaç duyulan kariyer seviyelerine göre gerçekleştirilmektedir.

İşe alım öncesinde olduğu gibi , sonrasında da adaylara her alanda yardımcı olmak ve kariyerleri konusunda yönlendirmek gurubumuzun insana yatırım yapmak konusundaki titizliğinin en belirgin göstergelerinden biridir.