“Hizmette kalite, kalitede süreklilik“
Hakkımızda

Türkiye`nin hızla büyüyen hizmet ve yatırım gruplarından biri olan Cinerler Gurubunun temelleri 1963 yılında sayın Yener Ciner tarafından atılmıştır.

Merkezi İstanbul’da bulunan Cinerler Grup; nakliye, denizcilik, tersanecilik, perakendecilik, turizm ve inşaat gibi sektörlerde faaliyetlerini sürdüren firmaları bünyesinde barındırmaktadır.

Grubumuzun öncü firması Cinerler Taşımacılık Çayırhan Termik Santralinde (Ankara) ve Afşin Elbistan B Termik Santralinde (K.Maraş) özmal makine parkuru ile yükleme ve taşıma gibi dış kaynak hizmetlerini sürdürmektedir. Çayırhan Şantiyesi’nde kömür yükleme ve taşıma işini yapan firmamız, Çöllolar Şantiyesi’nde B Termik Santralinin kömür ihtiyacını karşılamak amacıyla 2007 yılının son çeyreğinde başlamış olduğu açık ocak dekabaj işini halen sürdürmektedir. 2008 yılı sonunda Çöllolar açık ocak dakabaj faaliyetimizde Türkiye’nin en büyük dekabaj işini gerçekleştirin firmamız, 12 ay içersinde 25.000.000 m3’lük çalışma ile sektöründe bir ilke imza atmıştır.       

Grup firmalarımızdan Cinerler İnşaat, çeşitli bina ve yaşam alanı inşaatı taahhütlerini başarıyla yerine getirmiş ve farklı beklentilere üstün kalite ve güvenle cevap vererek başlattığı tüm projelerini müşterilerine zamanında ve eksiksiz olarak teslim etmiştir.

Grubumuz, 2004 yılı başlarında Ciner Denizcilik ile denizcilik sektörüne yönelmiştir. Denizcilik alanlarında faaliyetlerini hızlandıran Ciner Denizcilik bu gün 2 özmal RO RO gemisiyle Türkiye sınırları içersinde araç ve yolcu taşımacılığı yapmaktadır. 2008 yılının 3. çeyreğinde tersanecilik ile gemi inşa işine yönelen grubumuz gerek kendi gemilerinin bakım onarım ve inşa işlerini, gerekse de yurt içi ve yurt dışı piyasasına hazırlayacağı gemi modellerini Bandırma tersanemizden inşa etmeye devam edecektir.

Türk perakende sektörü geleneksel perakendecilikten, modern (organize, profesyonel ve kurumsallaşmış) perakendeciliğe doğru ciddi bir değişimin eşiğindedir. Cinerler Group olarak ilk perakendecilik atağımız, bünyemizde bulunan Avşa Gıda’nın, 2008 yılı başlarında Dia Sa ile yapmış olduğu anlaşmadır. Dünyanın en dinamik sektörlerinden biri olan perakende sektöründe var olmak ve bu sektörde ki dünya devleri ile gelecekteki günlerde işbirliği yapmak 2009 yılı hedeflerimiz kapsamındadır.

Yatırımına 2007 yılında başlanan ve 2008 yılında hizmete sunulan Velis’s Suit ile turizm alanında var olduğunu kanıtlayan grubumuz konforlu ve teknolojik  donanıma  sahip  odaları  ile  Avşa  Adası’na gelen  yerli  ve yabancı turistlerin değişmez adresi olmuştur. Ciner Turizm, Avşa Adası’ndaki talebi karşılamak için ikinci otelinin yapımına 2009 yılında başlayacağı otel projesi hazırlıklarını devam ettirmektedir.

Kaliteye ve kurumsallaşmaya verdiği önemle sektörlerinde önde gelen kuruluşlar arasında yer alan, konuşlandığı bölgelerde ve ülkenin kalkınmasında büyük hedefleri görev edinen Cinerler Grup 1963 yılından bugüne kazandığı tecrübeyle önümüzdeki yıllarda da ülkemizin geleceğine en iyi şekilde hız kesmeden hizmet verecektir.